Om Kenneth

I 1971 så jeg for første gang dagens lys på Holstebro Sygehus. Opvæksten fandt sted i Aulum og var kendetegnet ved tryghed og nærhed, men når jeg kigger tilbage også en opdragelse til at tage ansvar for såvel egen som andres velbefindende. Tætte venskaber, idrætsforeninger og FDF blev bærende elementer i barndommen. Det var også i Aulum, at mit første job blev fundet som 14-årig. Jobbet som bydreng i det lokale herremagasin var fyldt med ansvar og forventninger, og som 15-årig solgte jeg min første habit til et ægtepar, som skulle fejre sølvbryllup. Den oplevelse gav de første hår på brystet.

Værnepligten førte mig til Sjælland, og de næste 12 år foregik rundt om i landet. Som 30-årig faldt job- og familieforhold i hak, og jeg vendte retur til det Midt- og Vestjyske. I dag er jeg bosiddende i Herning sammen med min kæreste Dorte. Dorte har 2 drenge på 21 og 17 år fra et tidligere forhold, og selv har jeg en datter på 16 år.

Politik og samfundsforhold har altid fyldt meget hos mig. Jeg har været medlem af Venstre siden midten af 90’erne, og fungerede i en periode på 5 år som formand for kredsbestyrelsen i Venstre Herning Nord. Her organiserede jeg Kristian Jensens valgkamp, som skulle balanceres mellem nationale forpligtigelser og lokal synlighed.

De sidste 10 års engagement i mange tillidshverv og ikke mindst virket som erhvervsdirektør har givet mig et kæmpe netværk – Primært i Ringkøbing-Skjern, Herning og Ikast-Brande kommuner. Men også et netværk i og omkring den landspolitiske scene.