Lars Løkke i duet med Kenneth Mikkelsen

Højskolesangen er på menuen, når Venstres topledelse kommer til Lønborgaard for at bakke op om Venstres lokale kandidat i det vestjyske; Kenneth Mikkelsen.

Det er ikke blot god kemi mellem landets statsminister Lars Løkke og Venstres lokale folketingskandidat Kenneth Mikkelsen.

Torsdag den 23. maj kommer der også til at lyde harmoniske toner, når Venstres topledelse helt enestående arrangerer fællessang med de vestjyske vælgere på Lønborggaard i Tarm.

- Jeg er ikke den store sangfugl, men jeg elsker at synge, siger Kenneth Mikkelsen, som ser frem til at synge duet med statsministeren.

Venstres mand synger rent
Vestjyllands lokale mand har allerede bevist, at han kan synge rent, når det gælder om at få Ringkøbing-Skjern ind på ministerbordene.

Statsminister Lars Løkke har således slået fast, at Venstre ikke kommer til at barberer i tilskuddet til friskolerne, når de kommer til magten.
En sag Kenneth Mikkelsen gik i rette med Socialdemokratiet (S) om, da de før påske meldte ud, at de vil mindske tilskuddet til friskolerne.
Et forslag en række lokale borger mener vil ødelægge de små samfund.

Kathrine Lilleør hjælper med tonerne
Således er der lagt op til liflige toner, når Venstres formand Lars Løkke Rasmussen, næstformand Kristian Jensen og de vestjyske vælgere lufter Venstre-vokalerne. Det bliver med sange fra Højskolesangbogen godt hjulpet på vej af den landskendte sognepræst Kathrine Lilleør.

Arrangementet er gratis for alle, og Venstre byder på kaffe og kage.
- Bare mød op. Alle er velkomne, pointerer Kenneth Mikkelsen.

TID OG STED:
Lønborggaard, Lønborggaardvej 1, 6880 Tarm
Torsdag den 23. maj kl. 20:00-21:30
Dørene åbner kl. 19:30

Billeder