Ahle: Lunde-stemmer hører til i Venstre

Kristian Ahle har som konverteret kommunalpolitiker prøvet det selv. ” Det er meget sjovere at være med, hvor tingene lykkedes, siger han.

I over 16 år var Kristian Ahle kommunalpolitiker i Ringkøbing-Skjern. I 2008 skiftede han fra kristendemokraterne til Venstre og mærkede straks styrken af at bliver en del af en stor gruppe.

- Det er så meget mere spændende og så meget lettere at være del af en gruppe med indflydelse. Ting lykkes meget hurtigere, konstaterer Kristian Ahle og pointerer;
- Derfor er det vigtigt, at vi vælger en vestjysk stemme med indflydelse.

Lunde-stemmer hører til i V
Kristian Ahle går nu i rette med, at Kristendemokraterne agter at gå efter Esben Lunde Larsens personlige stemmer i det vestjyske.

- Jeg anbefaler folk at holde fast i kryds ved Kenneth Mikkelsen. Jeg kan med rette sige, at Kenneth har samme pondus og samme intentioner som Esben Lunde, siger Kristian Ahle og peger på, at en stemme på venstres kandidat på ingen måde er i strid med hans eget kristne ståsted.

I stedet lægger han vægt på, at det har kolossal betydning at være en del af en gruppe, der har medlemmer i alle udvalg på Christiansborg.

- For når man om eftermiddagen samles i Venstres gruppeværelse, bliver du opdateret på alle fronter, og det er en stor styrke, siger han.

- Endelig kommer du ind i et fællesskab med en masse dejlige mennesker, hvor der er højt til loftet, og som har langt lettere ved at føle stor sympati for Ringkøbing-Skjern, understeger Kristian Ahle.

Selv skiftede Kristian Ahle i 2008 til Venstre, fordi han syntes kristendemokraterne
lænede sig for meget op ad Socialdemokratiet.

Kenneth lytter
Mens Kristian Ahle sad med i byrådet var Kenneth Mikkelsen erhvervsdirektør i kommunen.

-  Jeg oplevede Kenneth som et særdeles kompetent menneske, som passer til vores vestjyske DNA. Han er rummelig og lyttende og har en kæmpe kontaktflade.

- Det er vigtigt for vores område, at vi fortsat sikrer arbejdspladser og et solidt erhvervsliv i vores kommune ved netop at sikre os en ambassadør med de kvaliteter, siger Kristian Ahle og tilføjer;

- Den 5. juni er jeg derfor ikke i tvivl om, at mit kryds lander ved Kenneth Mikkelsen.